Over HelloWorld

HelloWorld is dé glasvezelvergelijker die het beste pakket voor jou uitzoekt. Omdat we het eenvoudig willen houden voor je gebruiken we geen onbegrijpelijke termen om je verder te helpen. Iedereen kan de HelloWorld wizard invullen, ook als je niet technisch bent. Het enige wat je hoeft te doen is de vragen beantwoorden die we je stellen. Op deze manier komen we vanzelf uit bij jouw ideale glasvezelpakket. Omdat we uitgaan van jouw wensen en behoeften, niet de technische specificaties.

Eerlijk, onafhankelijk advies op maat

Een belangrijk verschil tussen HelloWorld en andere vergelijkers is dat wij 100% onafhankelijk zijn. Daardoor kunnen we eerlijk zijn over de beste optie voor jou. De providers steunen ons initiatief en zijn blij dat wij jou helpen om het passende glasvezelpakket te vinden. Dat is voor hen weer een stimulans om nog beter hun best te doen.

Bespaar op je glasvezelabonnement

HelloWorld werkt samen met een groot partnernetwerk aan providers. Hierdoor kunnen wij jou de beste en de meest actuele deals bieden. Begin direct met besparen, want bij HelloWorld ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Daar bovenop kun je vaak ook nog profiteren van exclusieve HelloWorld aanbiedingen!