Zakelijke klanten

Ook voor zakelijk gebruik is glasvezel ideaal. Pinbetalingen, back-ups en gedeelde bestanden worden daarmee over een constante verbinding verzonden. Daar kunt u op vertrouwen.

Wel is het verstandig om je voortijdig goed te laten adviseren m.b.t. de mogelijkheden en de wensen die jij hebt.  Wij komen graag en geheel vrijblijvend langs om samen met jouw de wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij inventariseren dan ook meteen de verbindingsmogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Aanvragen

Wil je meer weten over zakelijke glasvezeloplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met HelloWorld door jouw gegevens hieronder in te vullen. Eén van onze experts zal dan contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen. Op de geplande datum komt deze expert langs om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

Is jouw bedrijf al klaar voor de toekomst?

Binnen 1 minuut weet je waarom jouw bedrijf gebruik moet maken van glasvezel.

De voordelen van glasvezel Waarom HelloWorld? Hoe werkt het?

De voordelen van glasvezel

Er zijn drie belangrijke voordelen te noemen van glasvezel. Ten eerste heb je supersnel internet, ten tweede kun je rekenen op constante kwaliteit van je tv-, telefoon- en internetsignaal en ten derde heb je ook nog eens een heel hoge uploadsnelheid (even hoog als je downloadsnelheid). En dat voor een heel voordelig maandbedrag!

Supersnel internet

Met een glasvezelverbinding kun je razendsnel internetten. Dit is handig bij het downloaden en uploaden van grote bestanden, zoals documenten, video's en foto's.

Constante kwaliteit

Met glasvezel ben je verzekerd van een constante snelheid en een stabiele internet, bel en televisie verbinding. Wel zo handig, wanneer klanten bijvoorbeeld willen pinnen.

Razendsnel uploaden

Als enige verbindingssoort laat glasvezel je even snel uploaden als downloaden. Handig bij back-uppen naar de cloud of het versturen van afbeeldingen, presentaties en video's per mail! 

Waarom HelloWorld?

Zonder lastige technische termen bieden we je helderheid bij de zoektocht naar het glasvezelpakket dat past bij jouw bedrijf. Verzeker jezelf van de laagste prijs en profiteer van exclusieve HelloWorld-aanbiedingen. Plan snel een afspraak met één van onze experts.

100% onafhankelijk

HelloWorld is onafhankelijk en wij werken samen met een groot partnernetwerk van providers. Hierdoor kunnen wij jou de beste en de meest actuele deals bieden.

Altijd de laagste prijs

Bij HelloWorld ben je altijd verzekerd van de laagste prijs en daar bovenop kun je vaak ook nog profiteren van exclusieve HelloWorld aanbiedingen!

Een pakket op maat

Het vinden van jouw ideale glasvezelpakket is bij HelloWorld zo gepiept. Er is namelijk altijd een pakket dat precies bij jou past. Plan een afspraak met één van onze experts om de mogelijkheden door te nemen. 

Hoe werkt het?

Het kiezen van het juiste glasvezelabonnement is met HelloWorld zo gepiept. In 3 simpele stappen kun jij een glasvezelabonnement afsluiten dat precies past bij jouw bedrijfssituatie.

Aanvragen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen vervolgens contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Afspraak op locatie

Op de geplande datum komt een HelloWorld expert langs om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Tevens inventariseert hij de verbindingsmogelijkheden binnen jouw bedrijf. 

Afsluiten

Nadat we samen hebben bepaald wat het ideale pakket is voor jouw bedrijf, zullen wij de aansluiting in gang zetten en zorgen wij ervoor dat jij op de betreffende datum gebruik kan maken van de verbinding.

Makkelijk overstappen

Wil je dat jouw bedrijf ook kan gaan profiteren van de voordelen die glasvezel biedt, dan kun je heel snel en eenvoudig overstappen. Nadat wij samen met jou alle wensen en behoeften in kaart hebben gebracht, zullen wij de aansluiting in gang zetten. Ook helpen wij jou bij het overstappen, zodat jij op het juiste moment beschikking hebt over glasvezel.

Waarom glasvezel

Bestellen

Wanneer we het ideale glasvezelpakket voor jouw bedrijf hebben samengesteld, zullen wij deze gaan afsluiten en de overstap in gang zetten. 

Waarom glasvezel

Overstapservice

Je maakt gebruik van de overstapservice van de betreffende provider. Wij geven jou persoonlijke overstaptips m.b.t. jouw overstap en als je vragen hebt, staan we voor je klaar.

Waarom glasvezel

Bedrijfsverhuizing

Wanneer je direct goed aan de slag wil na een verhuizing gaat dit een stuk makkelijker als je glasvezelverbinding al werkt zodra je verhuisd bent. Daar helpen wij jou bij, zodat je gelijk aan de slag kan!